Visita guiada

El Centre d’Art Can Sisteré de Santa Coloma acull l’exposició ‘Gesto de la naturaleza’

Es tracta d’una selecció de l’obra gràfica dels anys noranta de Miquel Barceló, influïda pels seus viatges a l’Àfrica

El Centre d’Art Can Sisteré de Santa Coloma acull l’exposició ‘Gesto de la naturaleza’

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre d’Art Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) acollirà, del 4 de juny al 25 de juliol, l’exposició Gesto de la naturaleza, una retrospectiva de l’artista mallorquí Miquel Barceló. Des de l’Ajuntament expliquen que, durant la inauguració (el 4 de juny a les 20 h), es farà una visita guiada i que, per poder-hi assistir, les persones interessades han d’inscriure’s enviant un correu a: cultura@gramenet.cat.

Gesto de la naturaleza ofereix una selecció de l’obra gràfica dels anys noranta de Barceló influïda pels seus viatges a l’Àfrica, i especialment a Mali. Una ocasió per endinsar-se en l’univers de l’internacionalment reconegut artista que, entre altres distincions, compta amb el premi Príncep d’Astúries de les Arts 2003, o el recent Premi Nacional d’Art Gràfic el 2014.

Can Sisteré segueix així una de les seves línies de programació que «pretén acostar a la ciutadania les obres d’artistes referents de l’art contemporani», afirmen des del consistori.

Notícies relacionades

Per complir les mesures bàsiques sanitàries amb motiu de la Covid-19, des de l’Ajuntament apunten que hi haurà control d’aforament, gel hidroalcohòlic i que serà obligatori l’ús de la mascareta.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO