Ocupació i formació

Contractats 60 joves de Santa Coloma en el marc de la Casa d’Oficis

  • S’han firmat contractes de formació per una durada de sis mesos amb 18 noies i 42 nois

  • Els joves han superat un mòdul de formació de quatre mesos que els ha permès obtenir el certificat de professionalitat

Contractats 60 joves de Santa Coloma en el marc de la Casa d’Oficis

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa municipal Grameimpuls ha contractat 60 joves de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) en el marc de la Casa d’Oficis, un itinerari dirigit a persones d’entre 16 i 29 anys que combina formació i treball.

Les contractacions arriben després que els joves hagin superat un mòdul de formació de quatre mesos que els ha permès obtenir el certificat de professionalitat. En total, s’han firmat contractes de formació per una durada de sis mesos amb 18 noies i 42 nois.

«L’alumnat contractat desenvolupa actuacions amb beneficis socials a la ciutat, com tasques relacionades amb el medi ambient, la conservació d’espais naturals, el desenvolupament sostenible (en l’àmbit de l’eficiència energètica), la dinamització sociocomunitària i la restauració», afirmen des de l’ajuntament.

Així, aquests dies, els joves contractats estan treballant en l’arranjament i neteja del rierol de Can Calvet, a la Vinya d’en Sabater i a l’hivernacle, entre altres espais.

Notícies relacionades

La Casa d’Oficis és un projecte del programa ‘Treball als barris’ del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que Grameimpuls ofereix a la ciutat des del 1998.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO