Llibertat amb càrrecs

Tres detinguts i més de 900 plantes de marihuana decomissades en un cultiu de Santa Coloma

S’acusa els responsables d’un delicte contra la salut pública i d’un altre de defraudació del fluid elèctric

Tres detinguts i més de 900 plantes de marihuana decomissades en un cultiu de Santa Coloma
1
Es llegeix en minuts

Tres veïns de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) d’entre 18 i 37 anys, dos de nacionalitat dominicana i un de nacionalitat espanyola, van ser detinguts dimarts 30 de març com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van ser acusats de cultivar 930 plantes de marihuana dins els baixos d’un bloc de pisos d’aquesta localitat barcelonina, segons van informar els Mossos d’Esquadra. També se’ls atribueix un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els Mossos van tenir coneixement de la plantació per informacions ciutadanes i van iniciar una investigació que va culminar dimarts amb la detenció dels tres individus quan sortien del local. Dins, la policia va trobar les 930 plantes i tota la infraestructura per al cultiu d’interior.

Segons afirmen des de la policia catalana, l’escomesa de la llum estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa. Tècnics de la companyia subministradora van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament.

Notícies relacionades

Els detinguts van passar dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia en Santa Coloma de Gramenet, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO