Coronavirus

Ja estan vacunades contra la Covid les persones ingressades en centres i residències de Santa Coloma

La ciutat suma ja 11.301 veïns contagiats des de l’inici de la pandèmia, 303 dels quals s’han detectat en residències

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les persones ingressades en centres i residències de gent gran i persones amb discapacitats de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), així com les cuidadores que hi treballen, ja estan vacunades completament contra la Covid-19. Així ho ha donat a conèixer el consistori en un comunicat en el qual explica que aquesta situació s’ha constatat en la reunió de seguiment entre l’Ajuntament i el Servei Català de Salut.

En aquesta reunió de treball s’han estudiat també els canvis introduïts els últims dies per part de les autoritats sanitàries estatals i autonòmiques en el procediment de la campanya de vacunació.

D’altra banda, l’Ajuntament ha ofert espais complementaris per facilitar el procés de vacunació, «però el Servei Català de Salut considera que de moment els equipaments sanitaris de la ciutat així com el Centre Cívic Can Mariner, cedit des de fa mesos a l’Institut Català de Salut, són suficients per a la campanya de la Covid19», afirmen des de l’Ajuntament.

11.301 veïns contagiats

Notícies relacionades

A data de 25 de març, i segons les últimes dades facilitades per Salut, Santa Coloma acumula de Gramenet 11.301 casos positius de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests 11.301 casos, 303 s’han detectat a residències. Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Santa Coloma han mort 317 persones des que va començar la pandèmia.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO