Sensibilització social

Santa Coloma exposa la mostra fotogràfica ‘11 anys de Diaris de viatges’ al Parc Fluvial del Besòs

  • Aquest passat 2020, el cicle expositiu de fotografia social Diaris de Viatges va celebrar la seva onzena edició

  • L’exposició actual és una recopilació «del millor de l’obra programada durant aquesta dècada»

Santa Coloma exposa la mostra fotogràfica ‘11 anys de Diaris de viatges’ al Parc Fluvial del Besòs
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Parc Fluvial del Besòs, a l’altura de Santa Coloma de Gramenet (entre el carrer de Lluís Companys i el passeig de Llorenç Serra), acollirà la mostra fotogràfica 11 anys de Diaris de viatges. Una exposició que es podrà visitar del 20 de febrer al 17 d’abril.

Les imatges d’aquesta mostra a la vora del riu són de: Ruido Photo (Àfrica en femení), Nuria López (Sex and Revolution i Passaport-Territoris llibres), Mingo Venero (Vacances en pau), Joan Cabañas (Rialles solidàries), Anna Boyé (Matriarcats) i Sergi Bernal (Recordar després de l’oblit: Buchenwall).

Aquest passat 2020, el cicle expositiu de fotografia social Diaris de Viatges va celebrar la seva onzena edició, una iniciativa amb la qual, des del 2010 s’han programat 44 mostres a la Sala Riu del Centre Cívic Riu. Fins a l’arribada de la pandèmia de la Covid-19, les exposicions del cicle, organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma, han sigut fidels a la seva cita i «tot un referent de l’àmbit metropolità en matèria de sensibilització», defensen des del consistori.

Diaris de Viatges ha tocat temàtiques com la igualtat de gènere, la defensa dels drets humans, les persones refugiades, el medi ambient o l’educació per a la pau, entre moltes d’altres; s’ha comptat amb la participació de referents internacionals del fotoperiodisme, amb cabuda preferent per a l’autoria local.

El millor de la dècada

L’exposició actual és una recopilació «del millor de l’obra programada durant aquesta dècada», expliquen des de l’Ajuntament, que es presentarà en tres fases.

Notícies relacionades

La primera, aquesta d’ara, amb el lema ‘Sensibilització social i educació per al desenvolupament’, inclou set treballs que mostren la importància de la consecució d’una societat més compromesa amb la transformació local i global, i amb el desenvolupament humà sostenible, inclusiu i equitatiu.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO