Festes en pandèmia

Santa Coloma planteja un concurs de disfresses virtual per al Carnaval 2021

  • Fins al dilluns 15 de febrer, les persones que vulguin participar podran enviar fotografies o vídeos amb les seves disfresses

  • Les circumstàncies derivades de la Covid-19 han obligat a suspendre la tradicional rua de cada any

Santa Coloma planteja un concurs de disfresses virtual per al Carnaval 2021
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Donada l’actual situació sanitària derivada per la Covid-19, Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) no podrà portar a terme aquest 2021 l’habitual rua de Carnaval. Al seu lloc, el Rei Carnestoltes ha convocat un concurs de disfresses virtual, obert a la participació de tots els veïns de la ciutat.

Fins al dilluns 15 de febrer, les persones que vulguin participar-hi podran enviar fotografies o vídeos amb les seves disfresses. Després d’això, el dimecres 17, Dimecres de Cendra, es presentarà al canal Ikonograma un vídeo recopilatori.

La Comissió de Festes valorarà les disfresses en les següents categories: el més artístic, el més original i el més «marxós». Des de l’Ajuntament de Santa Coloma expliquen que «els premis tenen un caràcter simbòlic», que consisteixen en un diploma certificant la victòria en la categoria respectiva.

Notícies relacionades

Per poder participar s’haurà d’omplir un formulari i després enviar els arxius –fotos i/o vídeos– per WhatsApp a un número que es facilitarà una vegada s’hagi rebut el formulari.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO