Creu Roja

L’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma dona productes d’alimentació infantil al Banc d’Aliments

El banc emmagatzema diferents tipus d’ajudes per entregar-les posteriorment a persones en situació de pobresa

hospital esperit sant coronavirus creu roja lr 1585570251 700

hospital esperit sant coronavirus creu roja lr 1585570251 700

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des del Servei de Farmàcia de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet han donat diferents lots de productes d’alimentació infantil per a les famílies amb nadons ateses des del Banc d’Aliments de Santa Coloma per mitjà de l’equip de voluntariat de Creu Roja.

El Banc d’Aliments té com a funció principal la recepció i condicionament de diferents tipus d’ajudes per entregar-les posteriorment a persones en situació de pobresa que ho necessitin. «Pretén ser un projecte obert a les necessitats de la població i s’orienta a la necessitat de prestar un servei de recursos socials davant la nova situació de crisi econòmica i social, oferint un recolzament important als Serveis Socials de la població per ajudar a les persones més vulnerables», assenyalen des del centre hospitalari colomenc.

Per la seva part, la FHES fomenta i participa en projectes de col·laboració social, tant en aspectes d’educació per a la salut com en la cooperació amb diferents col·lectius i entitats ciutadanes. L’Hospital Esperit Sant col·labora freqüentment amb el Banc d’Aliments i la Creu Roja.

Notícies relacionades

A principis d’abril del 2020, per exemple, en plena primera onada de la pandèmia, voluntaris de Creu Roja es van encarregar de fer arribar els medicaments des de l’Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma fins als domicilis dels pacients de risc i sense recolzament familiar, així com a aquells que no podien desplaçar-se fins al centre perquè estaven afectats per Covid-19 o perquè tenien risc de contagi de coronavirus.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA