AMB UN GANIVET DE 12 CM

Deu anys de presó per a l'home que en va apunyalar un altre en un parc de Santa Coloma el 2018

Un pacte de l'acusat amb la fiscalia abans del judici amb jurat ha reduït deu anys de presó

La sentència també estableix que el condemnat haurà de pagar 160.000 euros als pares de la víctima

jueces

jueces

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a deu anys de presó i deu més de llibertat vigilada un home que en va apunyalar un altre mortalment en un parc de Santa Coloma de Gramenet el gener del 2018. L’agressor ha acceptat els fets i ha pactat la pena amb la fiscalia, que inicialment li demanava 20 anys de presó. El judici amb jurat popular havia de començar aquest dilluns, però finalment l’acord ha fet que no se celebri.

Segons el relat de la fiscalia acceptat per l’acusat, cap a les 5.10 h del 7 de gener del 2018, José Antonio S.T. va anar al parc Europa de l’avinguda Pallaresa de Santa Coloma, on estava la víctima, que estava molt èbria, amb altres amics i un germà.

Després d’una breu conversa, l’acusat va agafar amb força la víctima, que li va donar un cop de puny perquè el deixés anar. De sobte, José Antonio S.T. Es va treure de la butxaca un ganivet de 12 centímetres de fulla i va apunyalar la víctima quatre vegades, tres a la part esquerra del tòrax, i dues van penetrar fins al cor.

Indemnització a la família

L’agressor va fugir perseguit per uns testimonis, que van avisar un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra que circulava per la zona. Els agents van veure com es desfeia del ganivet, van detenir l’agressor i van trucar a una ambulància. El ferit va morir pocs minuts després a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona.

Notícies relacionades

La sentència també estableix que el condemnat haurà de pagar 160.000 euros als pares de la víctima i 60.000 als seus dos germans.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA