CORONAVIRUS

L'Esperit Sant de Santa Coloma torna a limitar l'horari de visites a Hospitalització per la Covid

Cada pacient pot tenir un únic acompanyant per franja horària i, preferentment, per dia

El centre apel·la a la responsabilitat de la població a fi de preservar la salut dels seus familiars ingressats

exterior urgencies fhes lr 1588672062 700

exterior urgencies fhes lr 1588672062 700

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Per reduir el risc de transmissió del coronavirus i garantir la seguretat de pacients, acompanyants i professionals», la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet ha restringit de nou l’horari de visites als pacients hospitalitzats. Ara, només es podrà accedir a les habitacions d’11 a 14 h i de 18 a 21 h, coincidint amb les franges horàries dels àpats.

A més, es manté la restricció d’1 únic acompanyant per pacient, que s’ha de mantenir a l’habitació durant tota la visita i que no pot ocupar ni passadissos ni espais comuns. L’excepció són els pacients en situació d’aïllament per la Covid-19, que no poden rebre visites.

«Tots els acompanyants han de mantenir les mesures de prevenció necessàries, com són la mascareta i el rentat de mans tant a l’entrada com a la sortida de l’habitació», recorden des de la FHES. Tot i que s’ha reforçat el servei de seguretat a l’Hospital perquè es compleixin aquestes mesures, el centre apel·la a la responsabilitat de la població a fi de preservar la salut dels seus familiars ingressats.

Restricció d’accés a Urgències

Notícies relacionades

El Servei d’Urgències continua restringint l’accés dels acompanyants. La informació sobre l’estat i evolució dels pacients es fa per via telefònica amb la persona que el pacient designa com a interlocutor.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA