DRETS HUMANS

Santa Coloma celebrarà les Jornades de la Pau i la Cooperació de manera virtual per la Covid-19

Fins al mes de desembre s'oferiran activitats relacionades amb els drets humans i la cultura de la pau

santako lisboa

santako lisboa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, el Consell de Solidaritat i Cooperació i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet engeguen les Jornades per la Pau i la Cooperació. Aquest any, a causa de les normes sanitàries aplicades per la Covid-19, totes les persones interessades podran participar en les activitats però només de manera virtual.

L’acte de presentació tindrà lloc el pròxim dijous dia 15 d’octubre, a les 18:30 hores, amb la participació de l’alcaldessa, Núria Parlon, i de la periodista Txell Feixas Torras, actual corresponsal a Orient mitjà des de Beirut per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

A partir d’aquesta data, i fins al mes de desembre, s’oferiran activitats relacionades amb els drets humans i la cultura de la pau, «dutes a terme en sinergia amb les entitats de la ciutat vinculades a la solidaritat i la cooperació internacional», segons expliquen des del consistori.

Elements de reflexió

Notícies relacionades

Les Jornades per la Pau i la Cooperació tenen com a primera finalitat «contribuir a la sensibilització de la ciutadania» i dotar-la d’elements de reflexió sobre l’estat actual al món dels drets humans, sobre com es difon la cultura per la pau i el respecte i el foment de la justícia social.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA