SANEJAMENT

Santa Coloma intensifica a l'estiu la neteja amb aigua de la via pública i dels contenidors

S'efectuen unes 2.700 actuacions mensuals de rentat exterior dels contenidors de la ciutat

limpieza

limpieza

1
Es llegeix en minuts
El Periodico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha reforçat els treballs de neteja interior i exterior dels contenidors, així com la hidroneteja i les neteges –posar aigua a pressió– de voreres, carrers i jocs infantils. Durant aquesta època estival, s’efectuen unes 2.700 actuacions mensuals de rentat exterior dels contenidors de la ciutat.

Quant a la neteja interior dels contenidors, s’ha desenvolupat un programa que inclou el rentat d’uns 1.500 contenidors al mes, que es distribueixen en les diferents freqüències horàries, tant de matí com de tarda.

D’altra banda, «es diferencia entre els diferents tipus de residus i les característiques de cada una de les fraccions», comenten des del consistori.

De tres a cinc equips diaris

Durant aquest període de calor, s’ha augmentat gairebé un 75% el servei destinat a la hidroneteja i a les neteges dels carrers i les voreres. En aquest sentit, s’ha passat de tres a cinc equips diaris, la qual cosa permet ampliar les freqüències de passada per gairebé totes les zones de la nostra ciutat, per les quals «de forma diària es fan servir uns 75.000 litres d’aigua procedent del freàtic», expliquen des de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Aquelles zones en les quals habitualment es fa servei de neteja una vegada per setmana en passen a rebre’l dos, i les que el reben cada quinze dies, ara el tenen cada setmana.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA