INSPECCIÓ I CONSERVACIÓ

S'inicien les obres de manteniment del pont de Can Peixauet de Santa Coloma

Es tallarà al trànsit el carril ràpid de sortida de Santa Coloma tots els dies hàbils entre les nou del matí i les sis de la tarda

csm pont sobre el besos  can peixauet  copia 2ad22e080e

csm pont sobre el besos can peixauet copia 2ad22e080e

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns, 3 d’agost, començaran les tasques d’inspecció, conservació i manteniment dels tirants del pont de Can Peixauet, que connecta Santa Coloma de Gramenet amb el barri del Bon Pastor de Barcelona. Els treballs els efectuarà l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Després d’una reunió feta el 17 de juliol entre diferents tècnics municipals i de l’AMB, s’ha determinat l’inici de les obres de conservació i manteniment dels tirants del pont. Finalment, les aquestes obres començaran dilluns, 3 d’agost, i tindran una durada estimada de tres mesos.

Per dur-les a terme, es tallarà al trànsit el carril ràpid de sortida de Santa Coloma tots els dies hàbils, entre les nou del matí i les sis de la tarda mentre aquests treballs es desenvolupin. Fora d’aquest horari i en dies no feiners, la circulació de vehicles sobre el pont no tindrà cap incidència causada pels treballs.

Senyalització dels accessos

En les fases de treballs en altura es considera la possibilitat, per seguretat si es creu convenient, de tallar al trànsit el carril ràpid sentit entrada a Santa Coloma. Es procedirà, també, a la senyalització als accessos a la rotonda prèvia al pont de la reducció de tres a dos carrils, juntament amb les senyalitzacions habituals d’obres.

Notícies relacionades

«També se senyalitzarà convenientment la sortida número 30 de la Ronda Litoral, al carril de gir d’accés al pont», expliquen des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA