OBRES

Santa Coloma rehabilita la gran font ornamental del parc Europa

La inversió prevista és de 172.051,42 euros i la durada de la reforma es preveu que sigui de quatre mesos i mig

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reforma i rehabilitació de la font ornamental situada a l’illa central del parc Europa de Santa Coloma de Gramenet, al costat de l’escultura Olympia.

Aquesta font, d’una superfície de 315 m2, forma part d’una zona enjardinada i disposa de tres vasos amb sortidors. L’obra contempla, entre altres treballs, la instal·lació d’una nova connexió de servei elèctrica i d’un nou sistema d’il·luminació, la reforma de les instal·lacions hidràuliques i la rehabilitació de l’accés a la caseta de la sala de màquines.

Des de l’ajuntament assenyalen que la inversió prevista és de 172.051,42 euros i la durada de la reforma es preveu que sigui de quatre mesos i mig.

Reforma d’altres fonts de la ciutat

L’ajuntament té «la voluntat» de tornar a posar en marxa algunes de les instal·lacions de fonts ornamentals de la ciutat, que van ser parades l’any 2012 arran del decret de sequera.

Notícies relacionades

En aquest sentit, es pot recordar que el juny del 2018 es va rehabilitar i es va restablir el funcionament de la font situada a la part baixa de la plaça de la Vila i que, al març d’aquest any, es va restablir el funcionament de la font de la plaça d’en Baró.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA