MOSSOS

Detenen tres persones per robatoris violents i unes altres tres per furts a Santa Coloma

El primer avís es va rebre després que els lladres abordessin una víctima per robar-li una cadena d'or

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones com a sospitoses d’haver comès dos robatoris amb violència i intimidació a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i unes altres tres per, suposadament, furtar en un comerç de la ciutat, ha informat la policia catalana.

El primer fet va tenir lloc el dimarts 26 de maig passat cap a les 7.30 hores, quan els agents van rebre l’avís que uns lladres haurien abordat una víctima per robar-li la cadena d’or que portava.

Poc després, es va produir un altre robatori de les mateixes característiques i la descripció dels presumptes lladres coincidia, per la qual cosa la policia va iniciar una recerca per la zona on creien que podien haver fugit i, una hora i mitja després, van aconseguir localitzar tres joves amb els objectes sostrets.

A disposició judicial

El segon incident es va produir cap a les 11.30 hores, quan els Mossos van rebre l’alerta que uns lladres haurien furtat un telèfon mòbil i una caixa plena de roba en una botiga del carrer Jacint Verdaguer.

Notícies relacionades

Poc després, els agents van identificar dos homes de 27 i 39 anys i una dona de 26 com els presumptes delinqüents, que també van ser detinguts i que, com els tres primers, passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA