27 maig 2020

Anar al contingut

CORONAVIRUS

El Rock Fest Barcelona cancel·la l'edició d'aquest estiu

Les entrades ja adquirides per a l'edició del 2020 serviran per a la de l'any que ve

ACN

El Rock Fest Barcelona cancel·la l'edició d'aquest estiu

Els organitzadors del Rock Fest Barcelona han anunciat que la cita d’aquest juliol es cancel·la per la crisi del coronavirus i tornarà el juliol del 2021. En concret, serà els dies 1, 2 i 3. Pròximament s’anunciarà el cartell de l’any que ve i la distribució per dies. El festival se celebra des del 2014 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet.

Les entrades comprades per a l’edició d’aquest any seran vàlides per a l’any que ve. Des de l’organització del Rock Fest Barcelona han remarcat que el principal objectiu és la seguretat de totes les persones que formen part de la cita, mentre van afegir que ajornar un festival que mantingués els caps de cartell i la majoria d’artistes és molt més complicat que organitzar-lo de nou.

Els grups que estaven confirmats

Per a l’edició d’aquest estiu, el Rock Fest havia confirmat artistes com KISS, Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Accept, UFO, Nightwish, Symphony X, Dragonforce, Helloween, Orange Goblin, Insomnium, Stormzone i Celtica, a més d’un set especial de versions de Motörhead que l’havia de fer qui va ser guitarrista del grup, Phil Campbell.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA