DESCONFINAMENT

Santa Coloma presenta un mapa per «potenciar» els desplaçaments a peu per la ciutat

Des de l'ajuntament assenyalen que és una eina que «pot ser útil» en l'etapa de desescalada

zentauroepp53329648 soc200506120257

zentauroepp53329648 soc200506120257 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet presenta el mapa Metrominut de Santa Coloma. Elaborat per la Xarxa de Ciutats que Caminen en col·laboració amb l'equip de mobilitat del consistori, ofereix informació de les distàncies i el temps que es tarda caminant entre diferents punts de la nostra ciutat. Una eina que en l'etapa de desescalada “ por ser útil i animar a traslladar-se a peu dins de la ciutat”, assenyalen des del consistori.

El Metrominut defineix  31 punts de la ciutat i estableix una ‘T’ de mobilitat estructural conformada pel parc fluvial del Besòs, amb els seus 2.200 metres i 26 minuts, i la rambla que comunica la plaça de la Mediterrània amb el Pont Vell, de 1.350 metres i 18 minuts.

Altres exemples són els 27 minuts necessaris per anar des de les dependències de la policia local al barri del Raval fins al parc de la Bastida, o els 13 minuts que separen els jutjats i l'Església Major.

Accessos a la Serrelada de la Marina

Notícies relacionades

Al Metrominut també s'indiquen els tres accessos principals als camins del parc natural de la Serralada de la Marina i s'inclouen les nou principals zones verdes de la ciutat i els dos trams d'escales mecàniques que ajuden a salvar els desnivells entre el parc de Can Zam i el camí del poblat ibèric del Puig Castellar, un itinerari d'1,2 km que pot es pot recórrer en 22 minuts.

Más notícies de Santa Coloma en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA