CORONAVIRUS

Les urgències de l'Esperit Sant de Santa Coloma tornen a la normalitat dos mesos després

Les visites urgents de cirurgia del centre hospitalari es tornen a atendre des d'aquest dimarts als espais d'urgències de l'hospital

exteriors 1

exteriors 1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les visites urgents de Cirurgia de l’Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet es tornen a atendre des d’aquest dimarts als espais d’urgències del centre, després de gairebé dos mesos.

Aquestes visites, juntament amb les de Traumatologia, es van traslladar a finals de març a les consultes externes del Soterrani 1 i, posteriorment, a la Zona de Parts, per destinar els espais d’Urgències íntegrament a l’atenció dels pacients amb Covid-19.

Amb la tornada de la cirurgia, el Servei d’Urgències de la FHES recupera la seva activitat normal, això sí, «amb totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis de coronavirus», indiquen des de FHES.

Desescalada

Notícies relacionades

El centre hospitalari colomenc ha anat recuperant la seva activitat a mesura que els estralls de la pandèmia s’han suavitzat. En un primer pas, es van recuperar alguns dels serveis que s’havien derivat a altres centres hospitalaris, com les urgències ginecològiques. D’aquí, a mesura que disminuïen els pacients ingressats per coronavirus, les diferents àrees de l’hospital han anat recuperant la seva activitat habitual.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA