CORONAVIRUS

Santa Coloma celebrarà el Dia Internacional dels Museus via xarxes socials

Les diferents propostes del DIM 2020 s'aniran publicant als perfils del Museu i de l'Ajuntament de Santa Coloma

ayto scg

ayto scg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com cada any, el Dia Internacional dels Museus (DIM) tindrà lloc el 18 de maig a tot el món i té per objectiu conscienciar sobre el paper dels museus en la societat. Ateses les circumstàncies ocasionades per la Covid-19, el Consell Internacional de Museus (ICOM) ha proposat una celebració no presencial.

El lema proposat per l’ICOM per al DIM 2020 és ‘Museus per la igualtat: diversitat i inclusió’. Sota aquest paraigua i com en altres localitats metropolitanes, el Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet ha organitzat una programació per DIM exclusivament a les xarxes.

Les diferents propostes del DIM 2020 s’aniran publicant als perfils del Museu i de l’Ajuntament de Santa Coloma a fi de compartir-los amb el públic digital.

Memòria d’una pandèmia

D’altra banda, s’ha iniciat una campanya de recollida de materials a fi de preservar els testimonis de la memòria oral, escrita, audiovisual i objectes que ajudin a interpretar el pas de la Covid-19 per Santa Coloma de Gramenet.

Notícies relacionades

«La teva aportació pot ser molt útil perquè les generacions futures coneguin la realitat que estem vivint en aquests moments», destaquen des del consistori.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA