CORONAVIRUS

L'àrea d'Urgències de l'Esperit Sant de Santa Coloma reincorpora part dels seus serveis

Les urgències de Traumatologia s'havien ressituat per dedicar els espais d'Urgències únicament als pacients amb Covid-19

exterior urgencies fhes lr 1588672062 700

exterior urgencies fhes lr 1588672062 700

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les visites urgents de Traumatologia de l’Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, que a l’inici de la pandèmia es van traslladar a les consultes externes del Soterrani 1, es tornen a atendre des d’aquest dimarts 5 de maig als espais del Servei d’Urgències del centre.

Les urgències de Cirurgia es mantenen de moment a la Zona de Parts, juntament amb les de Ginecologia. Aquestes visites urgents es van ressituar fa unes setmanes per poder destinar els espais del Servei d’Urgències a atendre únicament pacients afectats per la Covid-19.

Recuperar serveis

L’Hospital Esperit Sant està recuperant a poc a poc els serveis que van ser desplaçats a altres zones del centre o, fins i tot, a altres hospitals per poder atendre els pacients de coronavirus.

Notícies relacionades

A principis d’abril, l’Esperit Sant ja va recuperar el servei d’urgències ginecològiques, que havia sigut derivat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A finals d’abril, el centre només comptava amb 12 d’ingressats per coronavirus, lluny dels 223 que va arribar a acumular en el punt àlgid de la pandèmia.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA