durant la setmana

Arrenca el procés participatiu per elaborar el Pla d'Acció Municipal a Santa Coloma

Es tracta del full de ruta que defineix les línies estratègiques, els objectius i les propostes d'acció que l'ajuntament es compromet a executar durant el mandat

Arrenca el procés participatiu per elaborar el Pla d'Acció Municipal a Santa Coloma
Es llegeix en minuts

El Periódico

Des d’aquest dilluns, 9 de març, ha començat el procés participatiu per elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM), el full de ruta que defineix les línies estratègiques, els objectius i les propostes d’acció que l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es compromet a executar durant el present mandat.

Durant la setmana, es duran a terme dues activitats: ‘PAM un cafè?’ i ‘Piano PAM al Pompeu LAB’.

En la ‘PAM un cafè?’, hi haurà envelats en diferents punts de la localitat colomenca per recollir l’opinió ciutadana sobre el nou Pla d’Acció Municipal (2020-2023). L’equip que recull opinions convidarà els participants a un cafè.

La pròxima ubicació de l’envelat serà dijous, dia 12, de les 10.30 a les 13.30 h, al Mercat de Singuerlín.

Sessió de piano

Dijous, 12 de març, a les 18.00 h, el Centre Pompeu Lab (carrer de Pompeu Fabra, 22) es transformarà en un piano bar per acollir l’actuació del pianista Rafael Rodríguez. 

Notícies relacionades

A través del seu variat repertori, es convidarà els assistents a reflexionar sobre el Pla d’Acció Municipal (PAM) omplint una enquesta sobre les qüestions municipals que més interessin, amb un cafè o un refresc.

Més notícies de Santa Coloma