una gran desfilada

Un total de 33 comparses i gairebé 2.500 figurants ompliran els carrers de Santa Coloma durant el Carnaval

La festivitat també es viurà als mercats i a 49 establiments colomencs que celebraran el Corre-tapa

csm cartell carnaval eeac53c256

csm cartell carnaval eeac53c256

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana, Santa Coloma es bolcarà novament amb la celebració de la popular festa del Carnaval. Aquest dissabte, la Gran Desfilada tornarà a demostrar el seu poder de convocatòria: un total de 33 comparses i gairebé 2.500 figurants ompliran els principals carrers de la ciutat de carrosses, música, ball i disfresses de tot tipus. La festivitat del Carnaval també es viurà als mercats i a 49 establiments, que celebraran el Corre-tapa.

Un ampli teixit associatiu –com escoles de ball, centres recreatius, entitats culturals, tradicionals, esportives i associacions de veïns i veïnes– participa en la gran desfilada. També contribueixen una dotzena d’associacions de pares i mares de les escoles de la ciutat.

La gran desfilada

La desfilada sortirà de la plaça del Rellotge, a les 18h, i passarà pels carrers de Jacint Verdaguer, Sant Just i l’avinguda Generalitat fins a la plaça de la Vila, on el Rei Carnestoltes tindrà preparats tres premis: a la comparsa més marxosa, a la més original i a la més artística. Aquest any, també s’ha instal·lat un enllumenat especial pels carrers per on passarà la desfilada.

D’altra banda, diumenge, a les 12 h, els nens podran viure la festa en família amb l’espectacle d’animació d’‘Ai, Caray!’ a la plaça de la Vila. També, dissabte i diumenge (de 10 a 14 h), tres escoles obriran els seus patis per celebrar el Carnaval: Mercè Rodoreda (c. Doctor Pagès, 11), Miguel de Unamuno (av. De la Generalitat, 101) i Antoni Gaudí (c. Circumval·lació, 27).

Gran ball per a la tercera edat

Diumenge, de 17 a 20h, a la Central Escènica, se celebrarà el Gran Ball de Carnaval per a persones grans, que ha tingut una gran acollida quant a la participació: les places es van exhaurir al cap de pocs dies de fer-se públic l’esdeveniment. 

Torna el Corre-tapa

Notícies relacionades

Dissabte, dia 22, i diumenge, de 12 a 15 h, hi haurà una nova edició del Corre-tapa: 49 bars i restaurants de la ciutat oferiran una tapa i una cervesa o copa de vi al preu de 2,5 €.

Més notícies de Santa Coloma