Frenar delictes entre els dos municipis

Els Mossos reforcen el dispositiu al límit de Santa Coloma de Gramenet i Badalona

L'operatiu es realitzarà amb periodicitat setmanal i pretén abordar modalitats delictives similars a la zona, amb el focus posat en els robatoris amb força o intimidació i el tràfic de drogues

Des que es va posar en marxa a principis de febrer, quatre persones han sigut detingudes i vuit més denunciades administrativament per possessió de substàncies estupefaents i armes blanques

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933

zentauroepp51345071 coche mossos200130085933 / ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu de seguretat per reforçar la vigilància a la zona limítrofa entre Santa Coloma de Gramenet i Badalona, que s’ha saldat fins ara amb quatre detencions, una per un requeriment judicial pendent i tres per motius d’estrangeria.

Segons ha informat la policia catalana, es tracta d’una iniciativa que es realitzarà amb periodicitat setmanal i que pretén abordar modalitats delictives similars a la zona amb el focus posat en els robatoris amb força o intimidació i el tràfic de drogues.

Des que es va posar en marxa a principis de febrer, quatre persones han sigut detingudes i vuit més denunciades administrativament per possessió de substàncies estupefaents i armes blanques.

Les intervencions es realitzen també en establiments públics on s’ha detectat que es tolera el consum de drogues o que els autors de robatoris aprofiten per amagar-s’hi després de cometre el delicte.

Notícies relacionades

De fet, el dispositiu, en el qual també participa la Policia Nacional, agents de paisà dels Mossos i, de manera puntual, dotacions antiavalots ARRO, va néixer per frenar els delictes comesos per persones que es movien entre els dos municipis.

En concret, es desenvolupa als barris de la Salut, Llefià i la Pau, a Badalona, així com als barris de Fons, Santa Rosa i el Raval, a Santa Coloma de Gramenet.