Santa Coloma instal·la radars en nou escales mecàniques per optimitzar els consums energètics

El sistema atura el mecanisme durant els horaris en els quals hi ha poc trànsit, però es mantenen disponibles perquè es posin en marxa quan un usuari s'acosta a la plataforma

rampa

rampa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimecres 5 de febrer s’inicien els treballs d’instal·lació de radars en nou escales mecàniques de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Els treballs començaran a les escales entre Juli Garreta i Carretera Font de l’Alzina per continuar amb les escales d’Àngel Prats, entre el carrers Sants i Montseny.

Està previst que les obres durin al voltant d’una setmana i això farà que alguna d’aquestes escales hagin de parar durant unes hores.

Per optimitzar els consums

El sistema de radar serveix per optimitzar els consums energètics dels elements mecànics, aturant el mecanisme durant els horaris en els quals hi ha poc trànsit de persones però mantenint-los disponibles, perquè es posin en marxa quan una persona s’acosta a la plataforma.

Per aquests 9 radars la inversió ha sigut de 37.243,80 € (IVA inclòs) que s’obtenen del contracte de manteniment dels accessos mecànics.

Notícies relacionades

Sense comptar aquestes noves instal·lacions, ja hi ha 15 unitats mecàniques a la ciutat –entre escales i rampes – que actualment compten amb aquest sistema. En total, a Santa Coloma, hi ha 35 escales mecàniques i 9 rampes (44 unitats). Per tant, quan s’instal·lin aquests 9 radars, el 54,6% del parc d’escales i rampes comptarà amb el sistema de radar incorporat.

Més notícies de Santa Coloma