fase d'alerta

Santa Coloma inicia l'evacuació i el tancament del parc fluvial del Besòs davant del possible desbordament del riu

S'ha activat la fase d'alerta i l'ajuntament demana als colomencs que extremin les precaucions

besos-1579539338249

besos-1579539338249

1
Es llegeix en minuts
Anna Rocasalva

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha informat, a través del seu compte oficial de Twitter aquest dimarts 21 de gener, que s’ha activat la fase d’alerta al parc fluvial del Besòs.

Això significa que s’han activat els deguts processos d’evacuació i tancament davant del possible desbordament de l’aigua del riu.

Dilluns a la nit, el consistori ja informava que s’havia posat en marxa la fase de prealerta davant del risc d’avinguda del cabal. Ara, demana als colomencs que estiguin alerta i extremin les precaucions.

Talls del trànsit

Així mateix, a causa de la caiguda d’un arbre pel temporal s’ha tallat la circulació al passeig de la Salzereda, entre Llorenç Serra i Mossèn Cinto Jacint Verdaguer. De moment, els operaris treballen per retirar l’exemplar i reparar l’esvoranc.

Continua la recerca del desaparegut al Besòs

Finalment, els bombers de la Generalitat de Catalunya continuaran buscant aquest matí la persona desapareguda ahir a la desembocadura del Besòs, rescat que va haver de ser interromput ahir a la nit per falta de llum.

Notícies relacionades

Pel que sembla, aquesta persona va caure a l’aigua des de l’espigó on feia fotografies de l’onatge. Un testimoni va cridar als Mossos d’Esquadra cap a les 15.30 hores per alertar que havia vist precipitar-se un individu, no se sap si home o dona, al riu al terme municipal de Sant Adrià de Besòs. 

Més notícies de Santa Coloma