LES ARTS DEL FIRAIRE

Circ, pallassos, màgia i espectacles diversos a la 14a edició del Passatge Insòlit de Santa Coloma

Els dies 26 i 27 d'octubre torna el festival especialitzat en les arts del firaire als jardins de Can Roig i Torres

insolit

insolit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els pròxims dies 26 i 27 d’octubre arriba la 14a edició del Passatge Insòlit a Santa Coloma de Gramenet, un festival especialitzat en les arts del firaire, que aquest any tindrà un nou emplaçament als jardins de Can Roig i Torres.

Passatge Insòlit se celebra anualment a la ciutat colomenca des del 2006. Es tracta d’una experiència artística, apta per a tots els públics, amb especial menció al públic familiar. 

Els espectacles es desenvolupen a petits envelats, on es mostren curiositats, atraccions que funcionen amb energia humana, petits xous inspirats en les barraques de fira, jocs, màgia... Tot això a l’abast de les persones visitants que, passejant i interactuant amb les diferents propostes, podran crear el seu propi «passatge insòlit» a la seva mesura. 

Notícies relacionades

Aquest any, Passatge Insòlit presenta nou propostes de circ, pallassos, equilibristes, jocs, teatre, mims i espectacles diversos. Unes propostes que també han sigut impulsades per actors i actrius colomenques que formen part de l’Associació Teatral Denominació d’Origen, amb el recolzament de l’ajuntament, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Màgia Circ