FORMACIÓ I PRÀCTIQUES

30 colomencs es beneficien del nou projecte d'ocupació per a col·lectius vulnerables de Santa Coloma

Es tracta de Santa Coloma Ocupa, que inclou dos itineraris formatius de les especialitats de neteja i lampisteria

csm ocupacio 11b0584071

csm ocupacio 11b0584071

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns 21 d’octubre es posa en marxa un projecte d’ocupació pionera a Santa Coloma de Gramenet dirigit a col·lectius vulnerables. Es tracta del Santa Coloma Ocupa, que inclou dos itineraris formatius de les especialitats de neteja i fontaneria. 

En total, 30 persones del municipi amb risc d’exclusió social (persones parades de llarga durada, grans de 55 anys o amb diversitat funcional, entre d’altres) es beneficiaran d’aquest projecte que té per objectiu millorar la seva ocupabilitat.

Els dos cursos inclouen un mòdul d’experimentació a l’aula i un període de pràctiques en empreses del territori, així com formació complementària en clau de gènere i interculturalitat, en tècniques d’orientació laboral i ‘coaching’. 

Les persones que finalitzin els cursos de formació obtindran els corresponents certificats de professionalitat que acredita els seus coneixements, competències i habilitats per desenvolupar l’activitat laboral.

Projecte amb beca

Una de les novetats d’aquest projecte és que contempla l’atorgament d’una beca econòmica per assistència a les persones amb pocs ingressos. 

Notícies relacionades

Aquest projecte, promogut pel Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i que l’Ajuntament de Santa Coloma gestiona a través de l’empresa municipal Grameimpuls, forma part de la línia de millora de l’ocupabilitat i la lluita contra la pobresa i l’exclusió social que desenvolupa l’Ajuntament.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Ocupació Beques