INCENDI INTENCIONAT

Cremen tres contenidors a Santa Coloma durant la nit del 18 d'octubre

Van cremar dos contenidors del carrer Jacint Verdaguer i un altre de l'avinguda Generalitat, tots ubicats a la mateixa zona del municipi

Fonts policials asseguren que el foc va ser intencionat, però no hi ha proves de vinculació amb els disturbis per la sentència del procés

contenidors

contenidors

1
Es llegeix en minuts
Manuel Arenas
Manuel Arenas

Redactor i coordinador de l'equip d'informació de l'àrea metropolitana de Barcelona

Especialista en històries locales, audiències i informació de l'àrea metropolitana de Barcelona i reporterisme social

Ubicada/t a àrea metropolitana de Barcelona

ver +

Tres contenidors van ser incendiats la passada nit del 18 d’octubre a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Els fets van tenir lloc cap a les 00:00 hores de la nit, quan, de manera intencionada segons fonts policials, van cremar dos contenidors alcarrer Jacint Verdaguer i un altre a l’avinguda Generalitat, els tres ubicats a la mateixa zona del municipi.

Fonts policials asseguren que, malgrat que treballen sobre la hipòtesi que el foc va ser intencionat, no és possible conèixer de moment la causa i tampoc existeixen proves que estigui vinculat amb els desordres públics i disturbis que la mateixa nit hi va haver a Barcelona per les protestes contra la sentència del procés en el marc de la vaga general convocada pels sindicats independentistes Intersindical-CSC i IAC.

Notícies relacionades

Mentre el mobiliari urbà prenia, una veïna amb inicials C.M. va pujar a un grup de Facebook un vídeo on s’aprecia el foc, en què comenta: «Hi ha malànimes per tot arreu».

Imatge de l’incendi d’un contenidor a Santa Coloma. / FACEBOOK

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments