CIUTAT UNIVERSITÀRIA

En marxa la primera edició de l'Escola Universitària d'Estiu de Santa Coloma

Aquest any s'oferirà un curs especialitzat en alimentació i salut, i l'altre dedicat a la història del rock i es reservaran fins a 20 places gratuïtes per als colomencs

1264 fitxa curs

1264 fitxa curs

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet va aprovar, dimarts passat, 4 de juny, el conveni de col·laboració entre l’ajuntament, la Universitat de Barcelona (UB) i la Fundació Institut de Formació Contínua de la UB que permetrà la posada en marxa, aquest mes de juliol, de la primera edició de l’Escola Universitària d’Estiu, en el marc del projecte Santa Coloma Ciutat Universitària i del programa ‘Els juliols de la UB’. 

Alimentació, salut i Rock and roll

Aquest any s’oferiran dos cursos: un d’especialitzat en alimentació i salut, i l’altre dedicat a la història del rock i al mateix temps es reservaran fins a un màxim de 20 places gratuïtes per a la ciutadania de Santa Coloma.

 

Els cursos d’estiu ‘Els juliols de la UB’ estan oberts a les persones majors de 16 anys, solen tractar temes d’actualitat i d’interès social i inclouen diversos àmbits de coneixement. 

A Santa Coloma, els dos cursos, que es faran a la Sala d’Actes del Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, estaran impartits per docents del Campus de la UB i per professionals del món de la música. 

Les formacions porten per títol: ‘Tot el que vols saber sobre l’alimentació ... ho pots preguntar aquí!’ I ‘Santako school of rock. Història del rock, perspectiva social i cultural’;en aquest cas, una temàtica que s’ha programat per primera vegada tenint en compte que la música és una disciplina arrelada i vinculada a la ciutat.

 

Fins a vint places gratuïtes

L’ajuntament, en col·laboració amb la UB, posarà a l’abast de la ciutadania 20 preinscripcions gratuïtes per a les persones empadronades a Santa Coloma i que estiguin interessades a assistir a algun dels dos cursos. 

Notícies relacionades

Aquelles que vulguin participar, podran sol·licitar la preinscripció gratuïta a la web www.gramenet.cat/ciutatuniversitaria, a partir del dilluns 10 de juny a les 9h, així com per informar-se dels continguts de cada un dels cursos i d’altres aspectes d’interès.

Més notícies de Santa Coloma