EN EL CÀRREC DES DEL 2009

Núria Parlon, investida alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet per tercera vegada consecutiva

La líder socialista governarà amb una còmoda majoria absoluta de 17 dels 27 regidors del ple

zentauroepp48646052 politica  nuria parlon alcaldesa de santa coloma de gramenet190615183321

zentauroepp48646052 politica nuria parlon alcaldesa de santa coloma de gramenet190615183321

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Núria Parlon continuarà sent alcaldessa de Santa Coloma després dels bons resultats del 26-M, en què va revalidar la majoria absoluta. Parlon ha sigut investida alcaldessa aquest dissabte amb els 17 vots dels regidors del PSC i que configuraran el futur govern de la ciutat. 

“Aquest mandat serà continuista i conservador en la tasca de la millora dels drets de la ciutadania”, ha dit l’alcaldessa durant el ple d’investidura. 

La resta de grups amb representació en el consistori són Ciutadans (4 regidors), En Comú Podem (3) i ERC (3). Durant el ple de constitució de l’Ajuntament de Santa Coloma, cada partit polític ha presentat el seu cap de llista com a candidat a l’alcaldia. 

No obstant, l’àmplia majoria del PSC el 26M, que va obtenir  els millors resultats en un gran municipi català

Parlon presideix l’Ajuntament colomenc des del 2009, quan va ser elegida en substitució del dimitit Bartolomé Muñoz, imputat en una trama de corrupció coneguda com el cas Pretòria.

Com ja va fer en ocasions anteriors, l’alcaldessa ha donat el seu discurs de presa de possessió del càrrec dempeus, sense llegir, i situant-se a prop de les persones convidades assistents a l’acte a la Sala de Plens.  

Núria Parlon ha destacat que es continuarà tenint en compte l’opinió i el consens, no només amb altres forces polítiques, sinó també especialment amb la ciutadania i les seves entitats de tot tipus, amb les quals es tornarà a elaborar un Pla d’Acció municipal que servirà de full de ruta per als pròxims quatre anys.

Notícies relacionades

L’alcaldessa ha volgut finalitzar la seva intervenció dient que continuarà treballant “amb els peus a terra, però somiant amb una Santa Coloma millor, que entre tots i totes farem possible”, i després ha convidat els assistents a saludar-la amb la música de fons de la pel·lícula ‘La vida és bella’: “Perquè a la vida se li ha de posar música, fins i tot en els moments més difícils”.

Més notícies de Santa Coloma