A SANTA COLOMA

Tres detinguts per atracar un banc a Sant Fost de Campsentelles

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes acusats d’un robatori en una entitat bancària en Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental).

Segons ha informat la policia catalana, els tres homes, de nacionalitat bosniana, amb nombrosos antecedents i de 54, 32 i 23 anys, respectivament, van ser detinguts després d’un seguiment pels carrers de Santa Coloma de Gramenet.

Sobre els detinguts, veïns de Barcelona i Badalona, pesa un presumpte delicte de robatori amb força a entitat bancària, delicte de conducció temerària i atemptat a agents de l’autoritat i danys.

Els fets es van produir quan es va rebre comunicació del 112 que informava de l’activació de l’alarma d’una entitat bancària a la localitat de Sant Fost de Campsentelles. Els lladres havien forçat la porta d’entrada de l’entitat bancària i havien forçat l’expenedor de bitllets.

Cap a Santa Coloma

Els autors, que van fugir poc abans de l’arribada de la patrulla i havien abandonat diverses eines, van fugir en direcció Santa Coloma de Gramenet per la BV-5001, segons la informació extreta de les càmeres de seguretat i d’alguns testimonis.

Es va iniciar un dispositiu d’investigació i control amb la comissaria de Santa Coloma de Gramenet que va donar els seus fruits, ja que poc després les patrulles d’aquesta població van detectar el vehicle amb quatre ocupants que s’aproximava a gran velocitat.

Al veure la presència policial, el vehicle va fugir circulant en direcció contrària pels carrers de la ciutat mentre se saltava diversos semàfors en vermell. Després d’una espectacular persecució policial, en què el cotxe fugit va envestir dues dotacions policials, els agents van aconseguir detenir-lo, però els quatre ocupants van fugir de pressa en diverses direccions.

Persecució policial

La persecució policial a peu va aconseguir aturar tres dels quatre integrants del grup. En el registre del cotxe es van poder localitzar diverses eines i guants, susceptibles de ser utilitzats per cometre robatoris.

Notícies relacionades

Com a resultat de la intervenció policial, tres agents van patir lesions de caràcter lleu al ser envestits pel vehicle fugit i dos cotxes policials van patir danys importants.

Els detinguts van passar aquest divendres a disposició judicial del Jutjat de Guàrdia de Santa Coloma, que va ordenar-ne la posada en llibertat amb càrrecs.