Cursa solidària

L'AECC busca un nou rècord de participació en la cursa solidària contra el càncer

L'entitat vol reunir 4.000 corredors en la quinzena edició de la Cursa per la Vida

La carrera, de 5 quilòmetres, se celebrarà a Santa Coloma de Gramenet el 21 d'octubre.

aec

aec

1
Es llegeix en minuts
EFE

LaCursa per la Vida, que organitzal’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), s’ha proposat batre el rècord d’aquesta cursa solidària contra el càncer i reunir4.000 persones en la seva 15a edició, que se celebrarà a Santa Coloma de Gramenet el 21 d’octubre.

L’Ajuntament de Santa Coloma, que és un dels principals col·laboradors de la iniciativa, ha assenyalat en un comunicat que "l’objectiu de la carrera és recaptar fons per a la prevenció, la investigació i la lluita contra el càncer, a més de donar a conèixer la naturalesa i la problemàtica d’aquesta malaltia".

"Aquesta carrera no és competitiva i està pensada perquè tots hi puguin participar, sense distinció de categoria, edat o sexe, amb un recorregut molt suau i pla de prop de 5 quilòmetres. Tot un passeig pel centre de la ciutat, que es pot fer caminant o corrent", han informat des del consistori colomenc.

L’Ajuntament de Santa Coloma ha ressaltat que "els participants seran obsequiats amb una samarreta i, al final de la cursa, hi haurà un sorteig, en què podran optar a diferents lots de regals cedits per comerciants de la ciutat", a més que podran participar també en una classe magistral de zumba.

L’any passat, més de 3.000 persones van participar en la carrera organitzada per l’AECC.

Notícies relacionades

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet