Festa compartida

El Parc Fluvial del Besòs, escenari de la Mercè a Santa Coloma

Programades activitats per a tota la família del 22 al 24 de setembre

tartana

tartana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Parc Fluvial del Besòs es convertirà durant aquest cap de setmana i dilluns vinent en un escenari de les Festes de la Mercè. Per primera vegada els ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i de Barcelona han decidit utilitzar aquest espai compartit com a escenari d’algunes de les activitats de la festa major de la capital catalana.

Així doncs, distribuïdes a banda i banda del Parc Fluvial del Besòs tindran lloc diferents propostes, però totes destinades a les famílies, com: tres jornades de jocs, teatre, música i ‘food trucks’.

De les activitats que es faran a Santa Coloma de Gramenet destaca l’actuació musical The Flat Pack Duo, un taller d’alfombres de serradures de colors, curses de jocs tradicionals a càrrec de la cooperativa La Bonita i actuacions, durant tot el diumenge, de la companyia de teatre L’Avalot.

Notícies relacionades

En canvi, a la banda de Barcelona, animarà la festa el Nan Valentín, es podrà veure l’espectacle ‘Tartana’, de la companyia Cíclicus, i els nens podran disfrutar de diferents atraccions una mica particulars.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet