Menys cotxes

Santa Coloma s'afegeix a la Setmana de la Mobilitat amb la Carrera del Transport al Barcelonès Nord

També s'ha organitzat una inspecció tècnica de bicicletes (ITB) i el taller 'Construeix el teu propi cotxe solar'.

setmanamob

setmanamob

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Santa Coloma de Gramenet se suma aquest any a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb tres activitats. L’objectiu d’aquesta setmana, que se celebra del 16 al 22 de setembre, és promoure hàbits de mobilitat més saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació.

La primera de les activitats serà la Carrera del Transport al Barcelonès Nord, que tindrà lloc dijous 20 (18.00). Aquesta cursa cobrirà un recorregut que unirà les places de la Vila de Badalona i Santa Coloma de Gramenet amb diferents opcions de mobilitat: bicicleta, transport públic i vehicle privat.

A més, Ecometròpoli, centre local dedicat al medi ambient, farà dues col·laboracions el diumenge 16 a la mateixa hora (11.30). D’una banda, amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s’organitza una inspecció tècnica de bicicletes (ITB) en un envelat situat al parc fluvial del Besòs. Tothom pot portar la bici per comprovar aspectes de seguretat o rebre indicacions bàsiques de manteniment. 

Notícies relacionades

De l’altra, a la seu del Pompeu Lab (c. Pompeu Fabra, 22), s’oferirà l’activitat ‘Construeix el teu propi cotxe solar’. El taller es basa en la conversió de l’energia de la llum en energia elèctrica per impulsar cotxes de curses que prèviament fabricat.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet