Música independent

Ron Gallo presenta 'Stardust Birthday Party' en primícia en el Sintonizza Festival

Santa Coloma acull la 12a edició d'aquest esdeveniment dedicat a la música independent

rongallohang70

rongallohang70

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any, una de les principals estrelles del Sintonizza, festival de música independent que tindrà lloc del 31 d’agost a l’1 de setembre en el marc de la Festa Major de Santa Coloma de Gramenet, és el rocker nord-americà Ron Gallo. Rere un disc tan impactant com ‘Heavies Meta’, ve disposat a presentar en primícia el seu pròxim disc, ‘Stardust Birthday Party’,a la venda el 5 d’octubre, del qual just acaba d’estrenar el videoclip ‘Always elsewhere’.

La dotzena edició del Sintonizza, festival organitzat per l’associació AC Moment, és la més internacional i eclèctica que s’ha presentat fins ara. A part de l’actuació de Gallo, també formen part del cartell l’argentí Rolando Bruno i amb els britànics The Fuzillis. I com a representants de l’escena nacional, actuaran els malaguenys Biznaga, els barcelonins The Unfinished Sympathy Esteban & Manuel, apassionats dels ritmes llatins.

Notícies relacionades

Més Los Bengalas, Cala Vento, els gallecs The Limboos, Freddie Dilevi i unes joveníssimes conveïnes badalonines com són Fancy Candy Girls. Tots ells completen el cartell d’un festival que des de fa 11 anys complau aquells que volen descobrir grups poc desconeguts i fora del radar de les grans masses.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet