Oferta musical

Muchachito i Macaco, caps de cartell de la Festa Major de Santa Coloma de Gramenet

Actuaran la nit del 3 de setembre a l'escenari de la plaça de la Vila

macaco

macaco

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El rock, la rumba, el reggae i el funk més internacional posaran el punt final a la festa major de Santa Coloma de Gramenet amb les actuacions del músic de Singuerlín Muchachito i el barceloní Macaco. Els ritmes dels seus èxits més populars, com 'Moving' o 'Siempre que quiero’, faran ballar la plaça de la Vila l’últim dia de festa major, el 3 de setembre.

La programació musical és, sens dubte, un dels grans atractius de la festa, que també comptarà amb la tradicional carpa d’orquestres populars, per on passaran La Salseta o La Principal de la Bisbal, així la programació de grups com Sweet California, un dels grup de pop femení amb més èxit del moment; els DJ de Los 40 Principales, o els rumbers Gertrudis i Sabor de Gràcia.

La Festa Major de Santa Coloma arrenca el 31 d’agost i durant quatre dies oferirà fins a 93 propostes lúdiques, culturals, socials i esportives, com el cine a l’aire lliure, el 'corre-tapa’ o la fira d’atraccions i el castell de focs. Entre les activitats destaca una àmplia programació musical, i també teatral, amb noms com Bruno Oro o Luis Piedrahita.

La periodista Mayka Navarro,  la pregonera

El pregó d’aquest any anirà a càrrec de la popular periodista colomenca Mayka Navarro, qui actualment col·labora a La Vanguardia i Telecinco. Navarro, que aquest any ha tornat a viure a Santa Coloma de Gramenet, farà el pregó el pròxim 31 d’agost a les 21 h, des del balcó de la plaça de la Vila. 'No em puc sentir més orgullosa dels meus orígens i arrels’, ha afirmat.

Quant al disseny del cartell de la Festa Major d’aquest any, és obra d’Àlex Santaló  (Barcelona, 1977), dibuixant de còmics i il·lustrador que va viure durant deu anys a Santa Coloma. Ha treballat per a les editorials Glénat i Panini Cómics i publica en el diari ‘Ara’, a ‘Panenka’ i en altres publicacions de premsa esportiva. L’obra d’Àlex Santaló s’exposarà a la Biblioteca del Fondo, des de l’1 de setembre fins al 28 d’octubre.

Notícies relacionades

Seguint la línia dels últims anys, aquest any es reforça el servei de sensibilització i d’atenció a les possibles víctimes d’agressions sexuals i d’actituds discriminatòries i violentes respecte al col·lectiu de persones LGTBI, amb punts d’informació a la plaça de la Vila, el jardí de Can Sisteré, la plaça del Rellotge i Can Zam.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet