Guerra d'acusacions

L'oposició de Santa Coloma de Gramenet acusa el govern de tracte despectiu

El govern del PSC ha assenyalat que emprendrà "accions legals contra aquestes calúmnies falses"

1
Es llegeix en minuts
EFE

SOM Gramenet, Gent d’Esquerres-ICV-EUiA i Cs de Santa Coloma han denunciat l’"actitud irrespectuosa" de l’alcaldessa, Núria Parlón (PSC), i dels membres del govern en els plens, tot i que el govern creu que es tracta de "calúmnies" i "falta de respecte" que pretenen trencar el funcionament institucional.

"Hem patit faltes de respecte immerescudes com a persones i com a representants de part del poble de Santa Coloma. Entenem la divergència política i la diferència d’opinions, però de cap manera podem permetre la falta de respecte", han informat els grups de l’oposició de Santa Coloma.

Els partits que han firmat el comunicat han avisat que no estan disposats "a patir desconsideracions, desqualificacions personals o fins i tot insults", ja que "som capaços de resoldre les nostres diferències amb principis democràtics" i han assenyalat que donaran una resposta adequada a qualsevol falta de respecte.

El govern respon

El govern responPer la seva part, el govern municipal de Santa Coloma ha ressaltat, en un comunicat "la falsedat rotunda i les calúmnies i mentides" de les acusacions dels partits de l’oposició i ha assenyalat que emprendran "accions legals contra aquestes calúmnies falses" davant d’"aquest atac a la democràcia".

"Queda clar que l’objectiu d’aquest lamentable comunicat és trencar el funcionament institucional de les sessions plenàries i devaluar-lo com un espai més (com ja fan a les xarxes i als carrers de la ciutat) en el qual desprestigien l’acció del govern", ha manifestat l’Ajuntament de Santa Coloma.

Notícies relacionades

El govern municipal ha recordat que "s’han viscut situacions incòmodes, ratllant la més absoluta falta de respecte envers la institució i alguns dels grups polítics representants de la voluntat popular", i han afegit que "la Presidència sempre ha mantingut una actitud de mediació i arbitratge".

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet