Drets ciutadans

Pepa González Lara, nova defensora de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet

Carlos Villagrasa, primer candidat, renuncia a ocupar el càrrec per incompatibilitat laboral

defensor

defensor

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pepa González Lara, a partir del setembre, es convertirà en la nova defensora de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet. En l’últim ple municipal i com a proposta de l’alcaldessa Núria Parlón, es va deixar sense efecte l’elecció de Carlos Villagrasa, realitzada el 26 de juny del 2017, amb motiu de la seva renúncia per incompatibilitat laboral.

Atès que aquesta elecció es va fer mitjançant un procés participatiu amb les entitats i que la persona que va quedar en segona posició va ser Pepa González Lara, l’alcaldessa va proposar el seu nomenament com a nova síndica defensora de la ciutadania, una proposta que va ser recolzada per tots els grups municipals.

Notícies relacionades

González Lara s’incorporarà plenament, amb dedicació exclusiva al càrrec de defensora de la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet, el proper mes de setembre i per un període de cinc anys. La creació d’aquesta figura per part del consistori de Santa Coloma de Gramenet pretén ser un mecanisme més de garantia de compliment i respecte als drets de la ciutadania.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet