Rock dur

Santa Coloma ofereix 1.450 invitacions solidàries per al Rock Fest 2018

Aquest any al festival actuaran bandes llegendàries com KISS, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Scorpions, Helloween o Megadeth.

S'estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de cinc tones d'aliments que aniran destinats a famílies sense recursos.

rock-fest

rock-fest

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els propers dies 5, 6 i 7 de juliol, Santa Coloma serà l’escenari de la cinquena edició del festival Rock Fest Barcelona. Al parc de Can Zam es podrà gaudir de les actuacions en directe de bandes llegendàries com KISS, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Scorpions, Helloween o Megadeth.

Com en les quatre edicions anteriors,l’Ajuntament de Santa Coloma ha decidit possibilitar que 1.450 persones de la ciutat puguin assistir gratuïtament a la segona jornada de l’esdeveniment, el divendres 6 de juliol, un gran dia de rock dur que inclourà actuacions d’alguns dels grups esmentats.

Per aconseguir aquestes invitacions solidàries els interessats s’hauran d’inscriure prèviament en una llista habilitada i participar en una acció vinculada al Programa Municipal d’Aliments Solidaris, amb la qual s’ajudarà a cobrir l’alimentació d’aquelles persones i/o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques. S’estima que amb aquesta iniciativa es podran recaptar més de cinc tones d’aliments.

Notícies relacionades

Per aconseguir alguna d’aquestes invitacions, s’ha de concertar hora en el sistema de cita prèvia de la web municipal. S’haurà d’acreditar de manera obligada que les persones interessades a inscriure’s són veïns i veïnes de Santa Coloma i majors d’edat.  I aportar un mínim de tres quilos o litres d’aliments.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet