Malson a la cuina

Santa Coloma intenta enriquir la imatge dels seus bars i restaurants

L'Ajuntament destinarà 186.000€ a millorar les competències de les persones que els regenten

csm portada restauracio 9e31813db9

csm portada restauracio 9e31813db9

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet vol millorar la imatge dels restaurants i bars de bona part de la localitat, concretament dels barris del Riu Nord, el Riu Sud, el Centre, Can Mariner, el Cementiri Vell, la Riera Alta i el Llatí. Però alhora també incrementar les competències de les persones que els regenten.  Un pla, que compta amb un prelloc de 186.000 euros, un equip d’experts del sector de l’hostaleria i l’empresa, i que promet ser personalitzat segons les necessitats de cada negoci.

Aquest pla, amb l’estil el programa televisiu 'Pesadilla en la cocina', se centra en tres fases de treball. En primer lloc, creació d’un diagnòstic integral del negoci des del punt de vista empresarial, tècnic i d’imatge a càrrec d’un equip de consultoria que visitarà els locals i entrevistarà les persones responsables per conèixer l’estat del negoci.

En segon lloc, i a partir d’aquesta anàlisi, s’establiran recomanacions personalitzades dirigides a la millora global dels establiments. I, en tercer lloc, s’obrirà un cicle de sessions d’Assessorament individualitzades i de coaching per treballar aspectes com la gestió dels recursos humans, el finançament, la cuina i el màrqueting dels negocis.

I, finalment, s’han previst cursos per actualitzar els coneixements (gestió de sala, estratègia, publicitat i finances, entre d’altres). Aquestes sessions s’impartiran a l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC).

Fins a 5.000 € en ajuts

Notícies relacionades

Tot això es completa amb una línia de finançament dirigida a les persones propietàries dels negocisperquè realitzin obres de millora als establiments. En concret, se subvencionarà el 40% de la inversió del projecte de reforma de les instal·lacions, renovació de l’equipament informàtic, d’imatge o de maquinària, entre d’altres, amb un màxim de 5.000 € per establiment. El projecte es desenvoluparà fins al 31 de desembre. El termini de sol·licituds per participar-hi acabarà el 30 de juny.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet