Ampli dispositiu dels Mossos per detenir el pistoler de Santa Coloma

Els investigadors sospiten que es tracta d'un jove romanès

L'encarregat de la sala de jocs que va rebre dos trets segueix viu, en estat crític

Imatges en què es veu un home disparant a sang freda al cap d’un altre en un saló recreatiu de Santa Coloma. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / BARCELONA

Tots els cotxes patrulla dels Mossos d'Esquadra disposen d'una imatge i de la descripció de l'home, d'uns 30 anys, que dimecres a la tarda va disparar dos trets a boca de canó contra el responsable d'un saló de jocs de Santa Coloma de Gramenet. Els fets van passat a les set i vint del vespre i van ser registrats per una de les càmeres de seguretat del local, de l'empresa Sport 333 i ubicat als edificis Cubics de l'avinguda Pallaresa del municipi barceloní. Després dels dos trets a l'empleat, que està ingressat a la Vall d'Hebron en estat crític, l'home va abandonar l'establiment.

Segons el relat de diversos testimonis, l'home feia diverses hores que jugava en una de les màquines recreatives i havia perdut una gran quantitat de diners. Segons la declaració d'aquestes persones, el pistoler seria estranger, d'algun país de l'Est, concretament de Romania. Els Mossos d'Esquadra han intervingut l'arma que va utilitzar i que abans de fugir va llençar a terra. Es tracta d'una arma que dispara munició d'un calibre petit. Només així s'entén que la víctima sobrevisqués tot i rebre dos trets a boca de canó i que a les imatges no s'apreciï un retrocés de la pistola al disparar.