Calendari de les dones 2015

Les esportistes colomenques es reuneixen en un calendari

Amb el títol 'Campiones colomenques. Elles també guanyen', el calendari d'aquest any vol donar visibilitat a l'esport femení d'elit

Portada del {’Calendari} de les dones 2015’ dedicat a les esportistes colomenques.

Portada del {’Calendari} de les dones 2015’ dedicat a les esportistes colomenques. / AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / Santa Coloma de Gramenet

Campiones colomenques. Elles també guanyen’. Aquest és el títol del calendari de les dones que en l'edició del 2015 està dedicat a les dones esportistes de Santa Coloma.

El calendari, editat per l'ajuntament en col·laboració amb el Consell local de les Dones per la Igualtat, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones vol donar visibilitat a l'esforç de les esportistes colomenques.

L'alcaldessa, Núria Parlon, assegura que "aquest calendari s'ha editat amb el convenciment que també s'ha de donar visibilitat a l'esport femení d'elit. Sabem que la participació de nenes i dones en l'esport és molt valuosa per al mateix esport, però també per a la societat en general, que s'enriqueix i guanya en igualtat i cohesió".

Les dones esportistes protagonistes del calendari 2015 són: Noelia Medina (atletisme), Beatriz Alfonso (escacs), Grace Tara Lloret (patinatge), M. José Díaz (petanca), Sonia Miras (pols), Miriam Diéguez (futbol), Begoña Curero (natació), l'equip de futbol-sala Unión-Las Palmas, l'equip Bàsquet Draft Gramenet, Jennifer Nevado (llançament de martell), Noa i Carlota Ruiz (gimnàstica artística) i l'equip de futbol-sala Marfil Santa Coloma.

Notícies relacionades

Més notícies de Santa Coloma

 

Temes:

Calendaris