Bayona i Ness, director i guionista ben avinguts

El director català firma el llibre en què es basa la seva pròxima pel·lícula

fsendra33642871 barcelona 23 04 2016    sant jordi   juan antonio 160423200912

fsendra33642871 barcelona 23 04 2016 sant jordi juan antonio 160423200912 / CARLOS MONTA ES

1
Es llegeix en minuts
ERNEST ALÓS / BARCELONA

No hi ha hagut mai director i guionista tan ben avinguts. La bona relació ja venia de lluny, però res com l’esperit de Sant Jordi perquè tot surti rodat. El director de cine català J. A. Ba-

yona va venir a Barcelona per firmar a quatre mans el llibre Un monstre em ve a veure (Sembra Llibres / Nube de Tinta), en què es basarà la pel·lícula que estrenarà el 7 d’octubre. Al seu costat, l’autor del llibre i guionista al seu torn de la pel·lícula, l’escriptor de novel·la juvenil nord-americana Patrick Ness.

Notícies relacionades

    «Li vaig explicar què era Sant Jordi i el vaig convèncer perquè vingués», explica Bayona, que valora com una «sensació meravellosa» treballar amb aquest nivell d’entesa amb l’autor de la història que dirigirà. Ness, per la seva part, veu que el que li ha explicat Bayona és veritat. Entre firma i firma a Gigamesh diu que això de Sant Jordi és «increïble», i encara més perquè no es tracta només de firmar sinó que a més hi ha diàleg amb els lectors. «El meu llibre és una història de pèrdua i dol, i això fa que gent que ha perdut un familiar m’expliqui la seva experiència», explica Ness.

    Mentrestant, Bayona té un altre motiu de celebració: dirigirà la pròxima entrega de la sèrie Jurassic World. «M’espera una aventura meravellosa. Sóc feliç; treballar amb Spielberg com a cap em sembla realment un pla fantàstic».