DIA DEL LLIBRE

300 llibres recomanats (per gèneres) per encertar-la per Sant Jordi 2016

22171954 59

22171954 59

1
Es llegeix en minuts

Les llistes de llibres recomanats són una referència molt utilitzada aquests dies per encertar l'elecció del regal de Sant Jordi 2016. Per als que busquen anar més enllà dels títols més populars, aquí van les nostres 300 recomanacions, ordenades per gèneres per facilitar-ne la consulta:

Literatura en castellà

Literatura en català

Literatura internacional

Històries atrapalectors

Història

Novel·la negra

Fantasia i ciència-ficció

Còmic i il·lustració

Narrativa de no-ficció i memòries

Shakespeare, Cervantes, Llull

Assaig

Esports 

Cuina

Les llistes de llibres més venuts de la setmana passada són un bon indicador de quins títols es poden emportar la palma per Sant Jordi 2016. En ficció en castellà, 'La chica del tren', de Paula Hawkins; 'Cinco esquinas', de Mario Vargas Llosa; 'Somos uno', de Sylvia Day; 'Historia de un canalla', de Julia Navarro; '13 Rue del Percebe', de Francisco Ibáñez, i 'Esa puta tan distinguida', de Juan Marsé, ocupen les primeres places.

Notícies relacionades

Els llibres més venuts de ficció en català, per la seva part, són 'La filla del capità Groc', de Víctor Amela; 'Tot això ho faig perquè tinc molta per' d'Empar Moliner; 'La noia del tren', de Hawkins; 'El noi de la casa de la muntanya', de John Boyle, i 'Vae Victus', d'Albert Sánchez Piñol.

En l'apartat de no-ficció, la llista en català l'encapçalen 'Confessions d'un culer defectuós', de Sergi Pàmies; 'La màgia de l'ordre', de Marie Kondo, i 'Educar millor', de Carles Capdevila. El podi en castellà el copen 'La magia del orden', de Kondo; 'X', de Risto Mejide, i 'El libro de las pequeñas revoluciones', d'Elsa Punset.