Transport públic

El bus L1 de Sant Cugat connectarà amb l’estació de Valldoreix a partir del 13 de febrer

L’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix arriben a un acord per millorar la intermodalitat

El bus L1 de Sant Cugat connectarà amb l’estació de Valldoreix a partir del 13 de febrer
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Cugat i l’Entitat Municipal (EMD) de Valldoreix han arribat a un acord per impulsar la intermodalitat en el transport públic al municipi.

A partir del 13 de febrer, la línia d’autobús urbà L1 a Sant Cugat tindrà un nou recorregut que inclourà l’estació de FGC de Valldoreix.

La vocal de Mobilitat, Transport i Vialitat de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada, i el regidor de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport, Jose Gallardo, han confirmat aquesta notícia.

El canvi permetrà ampliar la intermodalitat per a la L1, connectant amb les línies d’autobús urbà a Valldoreix (V1, V2, V3 i V4) i els FGC. Per utilitzar aquesta opció de transport, els usuaris poden utilitzar targetes integrades d’ATM, títols socials d’AMB o títols socials específics.

Un acord que cobreix una demanda històrica de Valldoreix

El nou recorregut també permetrà l’eliminació d’un petit bucle que no generava passatge i retardava el temps de viatge.

Jose Gallardo expressa la seva satisfacció per aquest acord, que «enforteix el transport públic al municipi i brinda un millor servei i connexió als usuaris».

Per la seva banda, Susana Herrada agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat a fer realitat aquesta connexió directa entre el transport urbà de Valldoreix i Sant Cugat a la plaça de l’Estació.

Notícies relacionades

«Aquesta connexió era una demanda històrica de l’EMD de Valldoreix i millora significativament la vida de les persones amb dificultats de mobilitat», va afirmar.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat