Transport

La plaça Lluís Millet de Sant Cugat, lliure de trànsit

Es consolida definitivament el trasllat de la parada als carrers contigus fent que els autobusos no circulin per davant de l’estació Sant Cugat de FGC

La plaça Lluís Millet de Sant Cugat, lliure de trànsit

Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els autobusos no tornaran a circular per la plaça Lluís Millet, davant de l’estació Sant Cugat de FGC, i quedarà lliure de trànsit de manera definitiva. Pere Soler, primer tinent d’alcaldia, va fer l’anunci dimarts passat al Consell de barri del Nucli Antic.

Per a això, el setembre passat es va iniciar el trasllat de la parada de la plaça als carrers contigus. Amb aquesta decisió, l’Ajuntament de Sant Cugat consolida els canvis provisionals que va fer el setembre passat quan, per un despreniment d’un balcó a l’avinguda Lluís Companys, es va traslladar la parada als carrers Àngel Guimera, Martorell i Safareigs. Després de l’anàlisi del funcionament, l’entitat local va decidir fer-ho definitiu.

La decisió sorgeix després dels resultats del trasllat provisional a causa d’un despreniment pròxim a la plaça

Així doncs, les noves parades connectaran amb l’estació Sant Cugat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de la següent manera:

L’L1 direcció Plaça dels Pins - Mira-sol pararà al carrer Martorell, mentre que, en direcció contrària, efectuarà la seva parada al carrer Safareig.

L’L2 a, b i c direcció Rambla Celler pararà a Àngel Guimerà, en canvi, en direcció El Colomer i Turó de Can Mates pararà a la rotonda del carrer Martorell.

La línia interurbana A6 pararà a Àngel Guimera i les línies nocturnes N61, N62 i N64, a Safareigs.

Notícies relacionades

Soler assegura que des de l’Ajuntament es van proposar «pacificar i alliberar de trànsit la plaça Lluís Millet sense perdre la connectivitat del bus amb els FGC».

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat 

Temes:

Sant Cugat