Entre 16 i 35 anys

L’Ajuntament de Sant Boi destina 30.000 euros a un centenar de beques per facilitar la formació de joves

Aquest any s’ha incorporat una nova modalitat de beca per la compra de tauletes o ordinadors

L’Ajuntament de Sant Boi destina 30.000 euros a un centenar de beques per facilitar la formació de joves

Ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’acte d’entrega de Beques Joves 2021 va tenir lloc dijous passat, 20 de gener, per desè any consecutiu, a Can Massallera, a Sant Boi (Baix Llobregat). L’Ajuntament de Sant Boi concedeix ajudes econòmiques a persones de la ciutat d’entre 16 i 35 anys «per facilitar la seva formació i la millora d’oportunitats laborals», segons el consistori.

En aquesta edició s’han concedit 96 beques per un valor global de 30.000 euros. El màxim d’import correspon a les ajudes destinades a finançar activitats de formació reglada o l’adquisició de material didàctic, mentre que les beques més nombroses, 52 beques, han sigut destinades a facilitar la mobilitat per assistir en aquestes activitats.

També s’han concedit ajudes per afavorir la conciliació de la vida familiar amb la formació i l’ocupació de mares joves.

Nova modalitat de beca

Aquest any s’ha incorporat una nova modalitat de beca per a la compra de tauletes o ordinadors (fins a un màxim de 200 i 500 euros, respectivament, davant de la necessitat de comptar amb dispositius informàtics per poder seguir les classes en línia). En aquesta modalitat, s’han atorgat 20 ajudes, amb una quantitat total de 7.000 euros.

Notícies relacionades

Les Beques Joves es concedeixen des de l’any 2013 a Sant Boi per atendre les necessitats detectades en el Pla Local de Joventut, amb els objectius prioritaris d’«incidir positivament» en les trajectòries educatives, laborals i professionals de les persones joves del municipi i garantir la igualtat d’oportunitats.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO