A Madrid

L’Hospital de Sant Boi, finalista en els Premis TOP 20

Aquest any l’acte ha sigut presencial a la capital espanyola, on han participat més d’un centenar de centre hospitalaris

L’Hospital de Sant Boi, finalista en els Premis TOP 20

Parc Sanitari Sant Joan de Déu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts, 23 de novembre, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi (Baix Llobregat) ha destacat aquest any en els Premis TOP 20 que atorga la consultora IQVIA.

En concret l’Hospital de Sant Boi ha quedat finalista en les categories de Millor Gestió Hospitalària Global, Àrea Clínica de la Dona i Unitat de Cures Intensives (uci) d’entre més d’un centenar d’hospitals.

Aquests premis, amb més de 20 anys d’història, tenen l’objectiu de reconèixer els centres hospitalaris de l’Estat espanyol.

L’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital de Sant Boi ha rebut un TOP 20 per vuitena vegada pel reconeixement dels bons resultats en cesàries, reingressos i complicacions obstètriques, entre d’altres.

D’altra banda, l’uci del centre hospitalari ha rebut una nominació per primera vegada en aquests guardons de referència del país.

«És un reflex del nostre compromís»

El director de l’Hospital de Sant Boi, Josep Ramon Méndez, ha afirmat que «tornar als premis TOP20 amb nominacions de llarga trajectòria en el nostre centre com l’Àrea Clínica de la Dona i la Gestió Hospitalària Global, juntament amb la primera nominació a l’àrea de l’uci, és un reflex del compromís de tots els nostres professionals cap a un model assistencial que persegueix una atenció holística, pròxima i integral d’excel·lència».

Notícies relacionades

Després que l’any 2020 l’acte d’entrega de premis fos en format virtual a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquesta 22a edició s’ha celebrat a la capital espanyola, i hi han participat 151 hospitals públics i privats del país, 61 d’ells han sigut nominats.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO