Tercera edat

Sant Boi inaugura el casal municipal de la gent gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou

Els centres municipals de persones grans de Sant Boi reobren les portes el 25 d’octubre

Sant Boi inaugura el casal municipal de la gent gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres, 22 d’octubre, s’inaugurarà el casal de la gent gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou de Sant Boi (Baix Llobregat), un nou equipament al servei de la ciutadania que s’ha construït amb l’ajuda de fons europeus FEDER. Tres dies més tard, el dilluns 25 d’octubre, tots els centres de la tercera edat de la ciutat reobriran les portes al públic.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i representants de les associacions de persones grans de Sant Boi. Aquell dia, les persones que s’hi hagin inscrit prèviament podran visitar el nou centre (Camí Vell de la Colònia, 1-3) en grups reduïts.

El casal de la gent gran de Ciutat Cooperativa i Molí Nou compta amb unes instal·lacions modernes i espaioses a les quals s’afegeix una àmplia gamma de serveis per a les persones majors de 60 anys (tallers de manualitats, poesia i entrenament de la memòria, cursos d’informàtica i TIC...).

La construcció de l’equipament s’ha finançat en un 50% amb fons propis de l’ajuntament i en un 50% mitjançant una aportació dels fons FEDER de la Unió Europea.

Reobertura de centres

Després de la inauguració, el nou centre entrarà en funcionament el dilluns 25 d’octubre. Aquell dia reobriran les portes els altres dos centres municipals de persones grans de Sant Boi, al carrer Lluís Castells (barri Centre) i el carrer de Bonaventura Calopa (barri Vinyets i Molí Vell).

Els casals per a gent gran de Sant Boi s’han hagut de mantenir tancats des de l’inici de la pandèmia, tot i que durant la major part del temps les activitats habituals s’han continuat celebrant de manera telemàtica.

A més, l’ajuntament ha anat recuperant també algunes activitats presencials a l’aire lliure (com les classes de ‘gimsuau’ i les sessions de ball en línia) a mesura que la situació sanitària ho permetia.

Millora en la qualitat de vida

Notícies relacionades

La presencialitat i la represa progressiva de la normalitat ajuda la gent gran a millorar les condicions de la seva vida quotidiana i mantenir un bon estat de salut física, emocional i cognitiva després del fort impacte que ha ocasionat la pandèmia.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Tercera edat