Recuperació econòmica

Sant Boi ofereix un cicle de formacions sobre com accedir als fons europeus

Les sessions van destinades a entitats i empreses i tenen per objectiu ajudar a trobar oportunitats per finançar projectes

Sant Boi ofereix un cicle de formacions sobre com accedir als fons europeus

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat), amb el recolzament de la Diputació de Barcelona, organitza un conjunt d’accions formatives dirigides al teixit econòmic i social de la ciutat a fi de facilitar una primera aproximació als recursos europeus.

D’una banda, el Next Generation EU, un mecanisme d’estímul dirigit a impulsar un procés de recuperació, transformació i resiliència a Europa després de la crisi generada per la pandèmia; i, d’altra banda, el nou Marc Financer Plurianual 2021-2027.

Cicle de formacions

La formació es dirigeix a tots els actors del territori que vulguin iniciar-se en les oportunitats de finançament europees. El cicle començarà amb una primera sessió el 6 de juliol i continuarà el dia 12 amb un diàleg entre agents de la ciutat que ja han participat anteriorment en projectes europeus. Passat l’estiu s’organitzaran sessions temàtiques i específiques per a públics concrets, com empreses, comerços, indústria cultural, tercer sector, àmbit esportiu, sector de la salut i entitats juvenils.

Notícies relacionades

Les formacions finalitzaran amb tallers pràctics que oferiran aspectes clau per preparar amb èxit projectes europeus. Les sessions tenen per objectiu reforçar les capacitats dels agents locals d’accedir als fons europeus: fonts d’informació per conèixer les convocatòries, eines per a la recerca de persones associades, recomanacions en la redacció de projectes, documentació necessària, despeses elegibles, construcció de pressupost, justificació...

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Fons europeus