LGTBI+

Sant Boi surt al carrer per celebrar la diversitat sexual amb motiu del dia de l’Orgull LGTBI+

L’ajuntament i l’entitat Sant Boi en Positiu TransVIH preparen activitats per visibilitzar la seva lluita

Sant Boi surt al carrer per celebrar la diversitat sexual amb motiu del dia de l’Orgull LGTBI+

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació de Comerciants d’Eusebi Güell ha celebrat avui el Dia de l’Orgull LGTBI+ omplint els carrers de Sant Boi (Baix Llobregat) de banderes amb l’arc de Sant Martí. L’alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret, ha participat en l’acte.

D’altra banda, l’entitat Sant Boi en Positiu TransVIH i l’Ajuntament de Sant Boi se sumen a la celebració «amb l’objectiu de donar veu a les reivindicacions del col·lectiu de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals (i altres realitats), i visibilitzar la diversitat d’orientació sexual i identitats de gènere existent al nostre municipi».

Activitats

Per visibilitzar aquest col·lectiu, l’entitat ha impulsat una sèrie d’activitats que es portaran a terme divendres, 2 de juliol, als jardins de Can Castells (Centre d’Art). Així doncs, aquest divendres a partir de les 18 hores els assistents a aquesta jornada cultural i reivindicativa podran veure l’espectacle familiar ‘Vull una família!’, a càrrec de Laberta Delpoblet; i podran assistir a l’entrega dels premis Carxofa Diversa 2021, així com a l’actuació del cor LGTBI Barcelona Rainbow Singers.

Notícies relacionades

Les mesures de seguretat sanitària han obligat a comptar un aforament limitat, i s’hi prioritzarà l’ordre d’arribada pel carrer de l’Ebre.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO